Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 4 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Amaranthine

- Werkcode: 571 662

Jesper Krijgsman over Amaranthine

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 130 cm x 186 cm — 2020

Lang geleden bedachten de dichters een bloem die nooit vervaagde: de amarant. De naam is geworteld in de Griekse woorden amarantos, wat 'onsterfelijk' of 'niet-vervagen' betekent, en anthos, wat 'bloem' betekent. Het woord amaranthine kwam naar voren als een bijvoeglijk naamwoord van de denkbeeldige bloem en alles wat de onsterfelijke kwaliteit bezit.

In een tijd als deze is het interessant om te zien hoe de natuur neutraal kan blijven en zich niet bewust is van onze uitdagingen als samenleving. Maar de natuur staat nooit stil.

Zelfs tijdens een crisis lijkt het erop dat de natuur in staat is om zichzelf te voeden en weer gezond te maken. Wij als samenleving kunnen naar de natuur kijken en leren van haar veerkracht en onderlinge afhankelijkheid.

Samen zijn we in staat om met ontberingen om te gaan en elkaar te ondersteunen. Alleen dan kunnen we bloeien als een niet-vervagende bloem.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Amaranthine op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amaranthine

Koop dit digital art werk Amaranthine van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 571 662

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
151,-136,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.