Een Werk aan de Muur shop

Amerikaanse eik in een droom

- Werkcode: 759 558

Jan Keteleer over Amerikaanse eik in een droom

Een reusachtige eik kan zoveel dingen voorstellen. Dit werk van de gevierde kunstenaar Jan Keteleer heeft een unieke grandeur. De eik zelf is slechts een stukje van het grotere universum dat hier is geschapen. Je hebt iets dat je meeneemt naar een droomwereld. Er is iets mysterieus, misschien zelfs voorbode, aan de manier waarop alles in dit stuk samenkomt. De reusachtige eik staat voor een enorme maan. We kunnen de weerspiegeling in het water zien. Over het geheel genomen blijft er iets over dat in elke denkbare ruimte buitengewoon kan lijken.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Amerikaanse eik in een droom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Amerikaanse eik in een droom

Koop dit digital art werk Amerikaanse eik in een droom van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 759 558
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
173,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.