Arrow Bird

- Werkcode: 955 170

'A Doodle a Day' over Arrow Bird

Arrow Bird is een abstracte tekening van een vogel die is omringd door grotendeels zwart-witte doodles. In deze doodle art is gebruik gemaakt van drie steunkleuren. Deze worden gebruikt voor de centrale tekening en als vulkleur voor enkele doodles. Deze vierkante doodle art komt mooi tot zijn recht op een gekleurde wand of met een gekleurde lijst, Leuk voor in de woonkamer of op een kinderkamer.
'A Doodle a Day' profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 'A Doodle a Day'

Op de website 'A doodle a day' vind je dagelijks een nieuwe tekening. Een selectie hiervan is te koop via 'Werk aan de muur'. Van catchy zwart-wit tot kleurrijke kunstwerken. Voor jezelf of als cadeau.

Alle doodles die je op 'A doodle a day' kan vinden zijn getekend door Rik Mulder. Ze worden op een tekentablet of met een tekenprogramma gemaakt. Digitale kunst dus, met een eigen stijl. Naast tekenen houdt Rik zich ook bezig met fotografie.

Alle werken van 'A Doodle a Day'


Waarom je kiest voor Arrow Bird op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Arrow Bird

Koop de illustratie Arrow Bird van 'A Doodle a Day' op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 170
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden