Een Werk aan de Muur shop

I love doodles

- Werkcode: 954 990

'A Doodle a Day' over I love doodles

Dit is het eerste werk uit de serie 'I love doodles'. Deze doodle art bestaat uit een groot zwart hart dat gevuld is met witte doodles. Deze doodle art komt het mooist tot zijn recht met een zwarte lijst. Door de simpele vorm en het grote contrast valt deze tekening mooi op op een grote wand.
'A Doodle a Day' profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 'A Doodle a Day'

Op de website 'A doodle a day' vind je dagelijks een nieuwe tekening. Een selectie hiervan is te koop via 'Werk aan de muur'. Van catchy zwart-wit tot kleurrijke kunstwerken. Voor jezelf of als cadeau.

Alle doodles die je op 'A doodle a day' kan vinden zijn getekend door Rik Mulder. Ze worden op een tekentablet of met een tekenprogramma gemaakt. Digitale kunst dus, met een eigen stijl. Naast tekenen houdt Rik zich ook bezig met fotografie.

Alle werken van 'A Doodle a Day'


Waarom je kiest voor I love doodles op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

I love doodles

Koop de illustratie I love doodles van 'A Doodle a Day' op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 954 990
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.