Een Werk aan de Muur shop

Bikes and Boards

- Werkcode: 764151

Jan Radstake over Bikes and Boards

The Spot in Zandvoort is waarschijnlijk de hipste strandtent van Zandvoort en misschien zelfs van Nederland. The Spot is de plek waar levensgenieters samen komen en al het mooie van het strandleven over zich heen laten komen. Er gebeurd overigens veel meer bij de Spot. Eens per jaar organiseert de populaire strandtent een motorsport evenement die zijn gelijke niet kent. Dat evenement heet Bikes and Boards en gaat over sprinten met motorfietsen op het strand. En alles wat twee wielen heeft mag mee doen. De sprint van Bikes And Boards gaat over maximaal 100 meter en dat is 100 meter pure sensatie.
Jan Radstake profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken van Jan Radstake


Waarom je kiest voor Bikes and Boards op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bikes and Boards

Koop de foto Bikes and Boards van Jan Radstake op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 764151
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.