Een Werk aan de Muur shop

Binnenkant van een tulp

- Werkcode: 367 563

Gerard de Zwaan over Binnenkant van een tulp

Ik heb deze foto van een tulp in een tulpenveld in de gemeente Zeewolde. Ik heb voor deze foto gekozen om de binnenkant van de tulp te laten zien zo dat de stamper ook te zien is. Om deze foto te kunnen maken heb ik een 85mm lens met een polarisatiefilter gebruikt. Verder heb ik de foto uit de hand genomen.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Binnenkant van een tulp op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Binnenkant van een tulp

Koop de foto Binnenkant van een tulp van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 367 563
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.