Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 16 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Binnenkant van een tulp

- Werkcode: 367 563

Gerard de Zwaan over Binnenkant van een tulp

Ik heb deze foto van een tulp in een tulpenveld in de gemeente Zeewolde. Ik heb voor deze foto gekozen om de binnenkant van de tulp te laten zien zo dat de stamper ook te zien is. Om deze foto te kunnen maken heb ik een 85mm lens met een polarisatiefilter gebruikt. Verder heb ik de foto uit de hand genomen.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Binnenkant van een tulp als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Binnenkant van een tulp

Koop de foto Binnenkant van een tulp van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 367 563

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
246,-222,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.