Een Werk aan de Muur shop

Bloem stilleven, Rhododendron

- Werkcode: 820 007

Joske Kempink over Bloem stilleven, Rhododendron

Een klassiek bloemstilleven met roze rhododendrons. In dit beeld is getracht de sfeer van de Oude Meesters uit de 17e eeuw te benaderen. Er is gebruik gemaakt van kleuren die men veel zag in de schilderijen uit de Gouden Eeuw. Het roze is in mooi contrast met de koperkleuren en bruintinten. Het totaalplaatje is een prachtig romantisch geheel en het past in veel moderne interieurstijlen.

De naam Rhododendron komt uit het oud Grieks en betekend "roos" en "boom". De bloem staat voor overvloedige schoonheid.
Joske Kempink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joske Kempink

Hi, leuk dat je mijn shop bezoekt. Wie weet ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn werken? Het is goed om te weten dat ik veel tijd besteed aan het werk dat misschien wel bij jou aan de muur komt te hangen. Ik denk na over compositie, kleurgebruik, textuur en belichting. Elke setting wordt zorgvuldig opgebouwd om vervolgens meerdere foto’s te nemen. Ideeën worden aangepast en er wordt opnieuw gefotografeerd, net zo lang tot ik tevreden ben. Daarna is het tijd om te selecteren en na te bewerken tot het perfecte plaatje. Neem jij ook de tijd? Veel plezier in mijn shop en alvast bedankt voor je bezoek!

Alle werken van Joske Kempink


Meer weten over Joske Kempink?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Bloem stilleven, Rhododendron op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloem stilleven, Rhododendron

Koop de foto Bloem stilleven, Rhododendron van Joske Kempink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 820 007
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.