Een Werk aan de Muur shop

Blue hexagon

- Werkcode: 746 238

The Pixel Corner over Blue hexagon

Hippe afbeelding met marmer en blauwe zeshoeken. Lijst hem in en zet hem op een plank of plak hem met een washi tape aan de muur. Ook leuk te combineren met de afbeeldingen 'Blue square' en 'Blue triangle' als twee- of drieluik.
The Pixel Corner profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door The Pixel Corner

Met een wanddecoratie van The Pixel Corner breng je meer dan alleen sfeer in je interieur. In een handomdraai maak je jouw huis of werkplek gezelliger, stijlvoller en persoonlijker. En omdat ik alles zelf maak, kan ik de afbeeldingen naar jouw smaak aan passen. Een andere uitsnede, drieluik of afbeelding in zwart/wit? Het kan allemaal!

Alle werken van The Pixel Corner


Waarom je kiest voor Blue hexagon als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Blue hexagon

Koop de illustratie Blue hexagon van The Pixel Corner op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 746 238
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
63 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.