Castle Lane in het dorp Castle Hedingham

- Werkcode: 1 048 075

FotoGraaG Hanneke over Castle Lane in het dorp Castle Hedingham

In het Verenigd Koninkrijk kan je je hart ophalen als je van kastelen en oude architectuur houdt. Wij waren in Essex en we wilde daar een bezoek brengen aan het kasteel van Hedingham op deze mooie dag. Helaas bleek het kasteel vanwege een prive feestje gesloten te zijn. Dat was een kleine teleurstelling en we besloten om dan ergens anders naar toe te gaan. Gelukkig zag ik bij het draaien van de auto dit geweldige smalle straatje met oud Engelse huisjes. Recht tegenover de ingang van het kasteel. De rieten daken, kleine ramen en de kleurrijke planten en bloemen met op de achtergrond de wolkenpartijen trokken mijn aandacht. Natuurlijk kon ik daar niet zo maar voorbij rijden en werd er toch een stop gemaakt om foto's te maken. Het doet mij denken aan de puzzels die mijn oma vroeger maakte van 1000 stukjes of meer. Aan de muur zal het ook geweldig staan.

Het leverde in ieder geval ook een mooie foto op voor de VillaJoepCollectie 2022.

De opbrengst van deze foto (mijn commissie) ga ik volledig doneren aan Stichting Villa Joep. Ik hoop dan ook van harte dat je iets moois bestelt uit deze speciale Villa Joep Collectie voor het goede doel!
FotoGraaG Hanneke profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door FotoGraaG Hanneke

Ik heb fotografie van huis uit meegekregen. Het was de hobby van mijn vader. Hij had in mijn jeugd een eigen donkere kamer om zijn foto's te ontwikkelen. Later ben ik zelf gaan fotograferen met een analoge camera. Inmiddels heeft deze plaatsgemaakt voor een digitale spiegelreflex camera. Geen fotorolletjes meer, maar onbeperkt knippen. Ik fotografeer van alles.

B12 Deficiëntie en Dunne Vezel Neuropathie (DVN) gooide wat roet in het eten qua mogelijkheden. Nu ga ik er kort op uit met mijn scootmobiel of rolstoel en neem mijn camera mee of zoek het dichter bij huis in de tuin, zodat ik toch mooie foto’s kan maken. Steeds weer zie ik leuks om vast te leggen. Graag deel ik al dat moois en wie weet is er wel een mooi plaatje voor aan jou muur bij?!

Met mijn Fotografie wil ik ook B12 Deficiëntie en DVN onder de aandacht brengen. Waar ik erg blij mee ben is de samenwerking tussen het B12 institute en Erasmus MC, Afd. Klinische Chemie. Zij hebben de B12 Institute Research Foundation opgericht.

Omdat ik deze Foundation graag wil steunen met hun goede en belangrijke werk wil ik 10% van mijn commissie van de verkoop van mijn foto’s aan hen schenken. Wanneer u dus een foto van mijn hand koopt voor aan uw muur, helpt u mee om meer bekendheid te geven aan (h)erkenning en behandeling van B12 Deficiëntie. DVN kan als oorzaak o.a. on(der)behandelde B12 Deficiëntie hebben.

Alle werken van FotoGraaG Hanneke


Waarom je kiest voor Castle Lane in het dorp Castle Hedingham als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Castle Lane in het dorp Castle Hedingham

Koop de foto Castle Lane in het dorp Castle Hedingham van FotoGraaG Hanneke op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 048 075
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
91,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden