Circus Clown _Tent HS

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 569771

10% voorjaarskorting
Nog 3 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Circus Clown _Tent HS:Een horrorclown (beter bekend als killerclown) is iemand die in een clownspak rondloopt met de bedoeling anderen de stuipen op het lijf te jagen. De bron van het verschijnsel is een miniserie uit 1990, waarin kinderen geterroriseerd worden door de clown Pennywise uit de horrorfilm It. Die film is gebaseerd op het boek uit 1986 van Stephen King.

Een remake van de gelijknamige film was in 2017 te zien in de bioscoop.Verschillende grappenmakers werden opgepakt en groepen mensen gingen op zoek naar clowns. Er zijn veel ongelukken mee gebeurd, vaak met geweld. De toen 14-jarige Luc sloeg een horrorclown neer in Delft. Horrorclowns zijn vooral een bekend verschijnsel in de Verenigde Staten. Ze krijgen soms een boete. Een bekende horrorclip is Thriller. Ook the smile of Smiley wordt vaak gezien als een van de horrorclowns.

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken