Citroen H-type 1955 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 585044
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

De Citroën H Van, Citroën HY of Citroën Type H - zoals de oorspronkelijke Franse naam al aangeeft - is een Citroën-busje dat tussen 1947 en 1982 is geproduceerd. Met zijn karakteristieke "golfplaatbak" was de HY een bekende verschijning in Europa. De eisen aan het ontwerp van de HY waren enigszins vergelijkbaar met die van een 2CV: voorwielaandrijving, laag brandstofverbruik en goede wegligging. De eerste blauwdrukken van deze auto lagen al tijdens de Tweede Wereldoorlog op de werkbank, maar het eerste prototype rolde pas na 1945 van de band.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken