Coffee Bar

- Werkcode: 746 259

The Pixel Corner over Coffee Bar

Deze menukaart van een koffiebar is een leuke decoratie voor in de keuken. Lijst hem in en zet hem op een plank of plak hem met een washi tape aan de muur. Ook leuk te combineren met de afbeelding 'Sandwich Club' als tweeluik.
The Pixel Corner profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door The Pixel Corner

Ik ben Denise. Een jonge vrouw die als klein meisje al geïnteresseerd was in fotografie. Het is mijn missie om meer dan alleen sfeer in je interieur te brengen. In een handomdraai maak je je huis, werkplek of bedrijf gezelliger, stijlvoller en persoonlijker

Eindeloos zoeken naar een fine art die echt in jouw interieur past? Dat is nu verleden tijd. Met veel liefde en passie geef ik je persoonlijk advies. Ik produceer alle fine art zelf dus ik kan mijn fine art naar jouw smaak aanpassen. Neem gerust contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Alle werken van The Pixel Corner


Waarom je kiest voor Coffee Bar als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Coffee Bar

Koop de illustratie Coffee Bar van The Pixel Corner op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 746 259
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
77,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden