Een Werk aan de Muur shop

Collonges-la-Rouge

- Werkcode: 990 562

Lars van de Goor over Collonges-la-Rouge

Collonges-la-Rouge is een gemeente in het Franse departement Corrèze en telt 413 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Brive-la-Gaillarde. Collonges-la-Rouge is door Les Plus Beaux Villages de France erkend als een van de mooiste dorpen van Frankrijk.

Collonges-la-Rouge is gebouwd op de geologische breuklijn van Meyssac en dankt zijn naam aan de rode zandsteen die het zo atypisch maakt. Het mysterie van deze kleur ligt in zijn gehalte aan ijzeroxide (iets meer dan 2%).

Genesteld tussen walnoot- en kastanjebomen, is het een ideale plek om het gebouwde erfgoed te ontdekken en te wandelen. U zult het vooral op prijs stellen te slenteren door het doolhof van scharlakenrode straatjes bezaaid met kraampjes en restaurantterrassen.

Het dorp Collonges-la-Rouge is ook een tussenstop op de Voie de Rocamadour, een rustiger route voor wandelaars op weg naar Compostela.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Lars van de Goor profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Hasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Alle werken van Lars van de Goor


Waarom je kiest voor Collonges-la-Rouge op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Collonges-la-Rouge

Koop de foto Collonges-la-Rouge van Lars van de Goor op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 990 562
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.