Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 21 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Dansers op de Pier van Scheveningen

- Werkcode: 689244

Digital Art Nederland over Dansers op de Pier van Scheveningen

Deze groep dansers waren aan het oefenen op de Pier van Scheveningen. Een aangenaam verblijf op de Pier met dergelijke spontane acties. De Pier is een toeristische attractie met vele winkeltjes en eetgelegenheden naast vooral natuurlijk het reuze rad en de toren waar je met een zipline richting het strand kan zoeven...
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Dansers op de Pier van Scheveningen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Dansers op de Pier van Scheveningen

Koop de illustratie Dansers op de Pier van Scheveningen van Digital Art Nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 689244

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.