De Molendriegang bij Leidschendam

van Jan Radstake

De Molendriegang bij Leidschendam van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 852550

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
85 77 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Molens horen net als water bij Nederland. Windmolens zoals de molendriegang bij Leidschendam zijn gemaakt om het water onder controle te houden en om de polder droog te houden. De molens die bij de driemanpolder staan zijn gebouwd in de 17e eeuw en draaien nog eens per maand op een zaterdag. Een van de molens brandde in 1902 volledig af na een blikseminslag. Bezichtigen van de molens is niet mogelijk. Voor wie de grote stad af en toe wil ontvluchten is een tocht naar de Driemanspolder een heerlijk uitje.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken