De distinguished gentlemans ride

van Jan Radstake

De distinguished gentlemans ride van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 730181
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
83 gratis verzending!

Omschrijving

De distinguished gentlemans ride is niet zomaar een motortour maar eentje met een bijzonder doel. De distinguished gentlemans ride was opgericht in de stad Sydney in Australië. De inspiratie kwam van een foto van de Mad man Acteur Don Draper genaamd. Don Draper stond in zijn beste pak naast een klassieke motorfiets in een iconische scene van de serie Mad man. De distinguished gentlemans ride is bedoeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaatkanker. Het is geweldig om aan de distinguished gentlemans ride mee te doen. De sfeer is in ieder geval prima.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken