Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 4 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

De tocht

- Werkcode: 761 268

Bert Kok over De tocht

Tijdens de voorjaarstrek van de kraanvogels hoor je ze misschien nog wel eerder dan dat je ze ziet. Imposante groepen, van honderden vogels, scheren over onze tuin (Limburg, NL). De spanwijdte van de vleugels is goed te zien, hier en daar gehavend door de lange en barre tocht. Nog even volhouden lijkt de voorste kraanvogel aan te geven, terwijl hij achterom kijkt.
Bert Kok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Kok

Bert Kok (1982) is geboren in het prachtige Limburg, met de bossen op een steenworp afstand en de Maas binnen handbereik. Logisch dat hij na verloop van tijd de camera oppakte om al dit moois in de omgeving te fotograferen. Het liefst gaat hij eropuit zonder vast plan. Lopen, luisteren, kijken en ontdekken. Verbaasd staan over de natuur, die ook dicht bij huis zó mooi kan zijn. Een echte voorkeur voor een tak van natuurfotografie heeft hij niet, maar het valt wel op dat de meeste foto’s met een macro- óf een telezoomlens gemaakt worden.

Alle werken van Bert Kok


Waarom je kiest voor De tocht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De tocht

Koop de foto De tocht van Bert Kok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 761 268

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113,-102,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.