Doorkijkje in Antelope Canyon

- Werkcode: 1 051 601

Gerry van Roosmalen over Doorkijkje in Antelope Canyon

Een canyon, door erosie ontstaan uit Navajo Zandsteen. Door water, wind en modder uitgesleten en gepolijst is dit een bijzonder, door moeder natuur gecreëerd sculptuur geworden. Als je er zelf niet bent geweest is het nauwelijks voor te stellen dat dit echt is.
Voor mij was het een droom die uitkwam toen ik hier doorheen kon wandelen. Terwijl je buiten de canyon hete lucht stond te happen, bij temperaturen boven de 35 graden, daalden we af in de koelte van de canyon.
Een mengelmoes van diepe schaduwen, harde lichten en de tijd die je mocht gebruiken, maakte het fotograferen tot een enorme uitdaging. Een uitdaging die ik natuurlijk niet uit de weg wilde gaan. Ik moest en zou met goede foto's thuiskomen.
Veel te snel waren we door de canyon heen, en stonden we weer in de verzengende hitte.
Antelope Canyon, een natuurwonder en aanrader voor iedereen!
Hasdestwazi, de Navajo naam voor de canyon, welke "Spiraalvormige rotsbogen" betekend.
Gerry van Roosmalen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerry van Roosmalen

Mijn naam is Gerry van Roosmalen, van beroep fotograaf en auteur. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven besloot ik in 2002 het roer radicaal om te gooien en me volledig te richten op mijn passie: fotografie. Tussen 2002 en 2004 bezocht ik de fotovakschool in Apeldoorn waar ik afstudeerde in de studierichtingen portret en reportage.

In 2006 besloot ik me te verdiepen in documentaire fotografie. In 2009 verscheen mijn eerste boek over een project dat ik in Groenland uitvoerde: "Waarom Groenland..." Dit boek is nog slechts als i Book verkrijgbaar.

In 2012 verscheen mijn boek "Ode aan IJsland". In dit boek combineerde ik de beelden die ik schoot tijdens mijn diverse rondreizen op IJsland met teksten waarin ik probeerde mijn indrukken en gevoelens te verwoorden die ik zelf mocht ervaren toen ik de eerste keer oog in oog stond met de spectaculaire of soms gewoon lieflijke landschappen van IJsland. Het boek "Ode aan IJsland" is te bestellen via https://www.odeaanijsland.nl, of bij BOL.com.

In mijn Webshop verzamel ik de mooiste beelden die ik tijdens mijn reizen of soms gewoon in de studio maakte. Zit er voor uw smaak niet het geschikte beeld bij, neem dan gerust contact met mij op. Wellicht dat mijn archief met beelden iets passends voor bij u thuis of op de zaak bevat. Gerry@1ivision.nl

Alle werken van Gerry van Roosmalen


Waarom je kiest voor Doorkijkje in Antelope Canyon als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Doorkijkje in Antelope Canyon

Koop de foto Doorkijkje in Antelope Canyon van Gerry van Roosmalen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 051 601
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden