Dwingelderveld

- Werkcode: 1 063 749

Annie Postma over Dwingelderveld

Het Dwingelderveld is één van de natuurgebieden van Natuurmonumenten. Het wordt beheerd samen met Staatsbosbeheer. Natuurmonumenten heeft een bezoekerscentrum in Ruinen, direct grenzend aan het Dwingelderveld. Het Dwingelderveld is een Natura 2000 gebied, het is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Er lopen twee schaapskudden met Drenthse heideschapen, er is een vogelkijkhut en diverse fiets-en wandelpaden. Diverse bijzondere dieren en planten doen het goed in het gebied: adders, wespenorchis, reeën, allerlei roofvogels, de kraanvogel, de nachtzwaluw, jeneverbessen en nog veel meer.
Annie Postma profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Annie Postma

Evenementen, feestjes, landschappen, sport, dieren, steden, ik fotografeer graag en veel. Soms als herinnering, soms om de foto's weg te geven, soms voor het mooie plaatje, voor diverse websites en ga zo maar door.
Mijn mooiste foto's plaats ik in mijn 'winkel' hier.

Alle werken van Annie Postma


Waarom je kiest voor Dwingelderveld als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Dwingelderveld

Koop de foto Dwingelderveld van Annie Postma op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 063 749
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden