Een Werk aan de Muur shop

Een bospad in zwart-wit

- Werkcode: 1 008 396

Gerard de Zwaan over Een bospad in zwart-wit

Deze foto heb ik gemaakt in de Harderbos in de gemeente Dronten in de provincie Flevoland. Het is een stukje poldernatuur in Flevoland dat is aangelegd op de voormalige Zuiderzeebodem. Ondanks dat er ook wat naaldbomen staan is het voornamelijk een loofbos wat je hier ziet. Zoals je kunt zien staan er ook verschillende soorten struiken in deze bos. Ik heb ervoor gekozen om deze foto stand te maken en naar zwart-wit om te zetten. Ik wilde met deze staande foto de hoogte van het bos benadrukken. Het pad op de foto is een zandpad dat door het bos loopt. Om deze foto te kunnen maken heb ik mijn camera op statief gezet en heb ook een afstandsbediening gebruikt. Ik heb verder een 35 mm lens op mijn camera gehad.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Een bospad in zwart-wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Een bospad in zwart-wit

Koop de foto Een bospad in zwart-wit van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 008 396
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.