Een Werk aan de Muur shop

Eenzame Palm na de storm

- Werkcode: 138 729

Sven Wildschut over Eenzame Palm na de storm

Aan het eind van het regenseizoen bezocht ik Ko Chang in Thailand. Een prachtig eiland met veel toeristische ontwikkeling. Ik liep langs de kust in de buurt van ons resort en zag deze palm, alleen op een rotsachtige steiger. Ik kon zien dat een storm de bladeren had beschadigd. Zoals je kunt zien ligt er een op de grond. Ik maakte deze foto met behulp van HDR-techniek. Daarvoor maakte ik drie foto's met verschillende belichtingen. In Photoshop combineerde ik ze tot dit unieke werk.
Sven Wildschut profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sven Wildschut

Sven fotografeert hoe je bent of hoe iets is. Ik fotografeer tijdens m'n reizen in Europa, Azië en Australië. Daarnaast fotografeer ik graag in Almere en omstreken. Ik houd van landschappen en steden. Daarnaast ben ik af en toe bezig met macro-fotografie. Deze onderwerpen zie je terug in m'n shop.

Alle werken van Sven Wildschut


Waarom je kiest voor Eenzame Palm na de storm op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Eenzame Palm na de storm

Koop dit digital art werk Eenzame Palm na de storm van Sven Wildschut als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 138 729
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.