Een Werk aan de Muur shop

Fotogenieke pioenrozen #02

- Werkcode: 992 361

2BHAPPY4EVER.com photography & digital art over Fotogenieke pioenrozen #02

Wat zijn ze toch fotogeniek, de prachtige volle pioenrozen. Mijn vrouw is er gek op, niet zo raar dus dat ze hier in huis vaak te vinden zijn…

De pioen staat voor rijkdom en eer. Hij straalt ook romantiek en liefde uit en wordt wel eens gezien als een goed voorteken van geluk en een goed huwelijk. Daarnaast worden ze met hun betekenis van liefde ook vaak gegeven als stellen 12,5 jaar getrouwd zijn.

Pioenen – ze kunnen wel 100 jaar oud worden en nog steeds bloemen produceren – geven plezier voor een heel lange tijd. Zo. Dit is natuurlijk ook het principe van liefde. Liefde geeft plezier tot de dood ons scheidt.

De pioenroos heeft zijn naam te danken aan een oude Griekse legende. Hij is vernoemd naar een student van Asclepius, de Griekse god van de medicijnen en genezing. Asclepius werd jaloers op zijn leerling en maakte zijn leven daarom zuur. Toen Zeus dit doorkreeg, redde hij de leerling (Paeon) van zijn meester en veranderde hem in een pioenroos. Hoewel de pioen voor liefde staat, is zijn afkomst zeker geen liefdevol verhaal.
2BHAPPY4EVER.com photography & digital art profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art

2BHAPPY4EVER.com | photography & digital art

"Licht maakt dat we kunnen zien en gezien kunnen worden. Dat we mensen, dieren, voorwerpen en allerlei andere zaken kunnen vastleggen op een beelddrager zoals een foto of video. Licht is alles, alles is licht", zegt Jan van den Broek, eigenaar van 2BHAPPY4EVER en gepassioneerd allround fotograaf / Digital Artist. "Licht is magisch!"

Alle werken van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art


Waarom je kiest voor Fotogenieke pioenrozen #02 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fotogenieke pioenrozen #02

Koop de foto Fotogenieke pioenrozen #02 van 2BHAPPY4EVER.com photography & digital art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 992 361
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.