Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 11 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Gezicht op Nijmegen vanaf Lent

- Werkcode: 660 659

Maerten Prins over Gezicht op Nijmegen vanaf Lent

Gezicht op Nijmegen vanaf Lent. Rechts van het midden de Stevenskerk. De foto is bijna vijf minuten belicht (met gebruikmaking van een grijsfilter) zodat de rivier en de lucht heel zacht worden.
Maerten Prins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Fotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken van Maerten Prins


Waarom je kiest voor Gezicht op Nijmegen vanaf Lent op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Gezicht op Nijmegen vanaf Lent

Koop de foto Gezicht op Nijmegen vanaf Lent van Maerten Prins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 660 659

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.