Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Giant's Causeway

- Werkcode: 1 017 507

Henk Langerak over Giant's Causeway

The Giant's Causeway in Noord-Ierland is een geweldige natuurbelevenis. Zo'n 60 miljoen jaar geleden koelde lava van een vulkaan zo snel af in het zeewater dat er achthoekige kolommen van basaltsteen ontstonden.
Henk Langerak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henk Langerak

Als ik ergens kom denk ik meteen in foto's. Wat is hier boeiend; hoe kan ik dit het beste in beeld brengen? Fotografie is een passie, die niet overgaat als ik geen camera bij me heb. Ik heb een brede smaak. Landschappen, vergezichten, macro, dieren, mensen. Alles boeit me en dat is in mijn foto's te zien. Ik heb gepubliceerd in kranten en tijdschriften. En mijn foto's zijn op veel exposities te zien geweest, zowel in solo-exposities als in groepsexposities. Ik ben lid van fotoclub Alphoto in Alphen aan den Rijn en lid van de FotoBond. Wat op deze site te zien is, is slechts een heel klein deel van mijn omvangrijke oeuvre. Bekijk daarom ook mijn weblog en mijn websites.

Alle werken van Henk Langerak


Waarom je kiest voor Giant's Causeway als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Giant's Causeway

Koop de illustratie Giant's Causeway van Henk Langerak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 017 507

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
80,-72,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.