Herfst in het Haagsche bos

van Jan Radstake

Herfst in het Haagsche bos van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 750369
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Zomaar een dag vroeg in de herfst. Zoals ieder seizoen heeft ook de herfst zijn eigen schoonheid. Bomen met prachtige kleuren en uitgewerkte bladeren op de grond. De herfst heeft zo zijn charmes. Het zijn zo van die details die je gemakkelijk over het heeft ziet als je wat sneller door een bos loopt. Voor de om zich heen kijkende fotograaf zijn dit soort plaatjes om te smullen. De herfst is het jaar getijde voor de mooie foto’s. Kijk dus goed om je heen als je door het bos loopt en je weet niet wat je ziet. Geloof me, een natuurlijke plek als een bos is iedere dag anders

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken