Honda GL1800 Goldwing

van Jan Radstake

Honda GL1800 Goldwing van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 476415
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Het eerste model van de Honda GL1000 Goldwing stamt uit 1975. De viercilinder flat-four motorfiets werd gezien als een wonder in de wereld der motorfietsen. Het blok van de Honda Goldwing was vloeistof gekoeld en had vier kleppen per cilinder. De motor van de Goldwing leverde 78 pk en had een koppel van 83 NM. De Honda GL1000 heeft een leeg gewicht van 273KG en is voorzien van een cardanas voor de aandrijving van het achterwiel. De GL1000 wordt opgevolgd door een 1100 en een 1200cc viercilinder. Later worden de Honda GL1500 zes cilinder en de 1800CC zes cilinder geïntroduceerd met een geheel vernieuwd frame en voorvork.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken