In het heetst van de strijd, Tarragona, Spanje

- Werkcode: 1 066 058

Artelier Gerdah over In het heetst van de strijd, Tarragona, Spanje

Tijdens een tussenstop aan zee in Tarragona op onze reis naar Comares, Spanje, bleek er een Jetski wedstrijd gaande te zijn. Vanaf een hoog gelegen terras aan de kade kon ik een prachtige fotoserie maken. De snelheid, het opspattende water, de vrolijk gekleurde boeien, alles was even leuk om op de plaat te zetten. Helaas heb ik geen idee welke club of deelnemers dit waren. Wel gezocht op Google, maar niet gevonden. Maar dit begin van mijn vakantie vond ik al een mooie treffer!
Artelier Gerdah profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Artelier Gerdah

"Een wereld meer dan op het eerste gezicht."
Leuk dat je mijn shop bezoekt! hoop dat mijn beeldwerk je inspireert bij het kiezen van een mooie wanddecoratie. Ik ben Gerda Hulsebos, autodidact beeldend kunstenaar en ik woon in Veendam , Nederland. Passie voor kunst en fotografie loopt als een rode draad door mijn leven. Door mijn werk als beeldmaker in deze shop hoop ik mijn passie met anderen te delen door mijn fotowerk voor betaalbare prijzen beschikbaar te maken.Ik fotografeer graag een grote verscheidenheid aan onderwerpen, uiteenlopend van Macro tot Landschappen, Portretten en Reportages hebben mijn interesse.
Er is meer te ontdekken in mijn website: https://www.arteliergerdah.nl

Alle werken van Artelier Gerdah


Waarom je kiest voor In het heetst van de strijd, Tarragona, Spanje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

In het heetst van de strijd, Tarragona, Spanje

Koop de illustratie In het heetst van de strijd, Tarragona, Spanje van Artelier Gerdah op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 066 058
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden