Een Werk aan de Muur shop

Inkijkje

- Werkcode: 1 028 735

Jan Enthoven Fotografie over Inkijkje

foto genomen in een wilde tuin in Drenthe, genaamd de Luie Tuinman. Foto is uit de hand genomen op een dag met veel wind. Bloemen in de achtergrond zijn onscherp, deels door de compositie en het gebruik van een groot diafragma, maar ook door de vele wind op dat moment.

Ik heb de camera handmatig scherp gesteld op de meeldraden in de bloem, en gezorgd voor een goede belichting. Daarna met die instellingen wel meer dan honderd foto's genomen in de hoop dat ik het onderwerp scherp qua beweging en afstand tot de cameralens zou krijgen.

Ik ben heel blij met dit uiteindelijke resultaat, dat het heel goed doet in een fris, modern interieur...
Jan Enthoven Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Enthoven Fotografie

Ik fotografeer al sinds mijn 8e jaar en dat is meer dan 50 jaar geleden. Ik fotografeer landschappen, objecten, macro, dieren, bloemen, mensen en al hun emoties en uitingen. De wereld om ons heen is nog steeds erg mooi, ik deel graag met je wat ik zie...

I've been a photographer ever since the age of 8, which is more than 50 years ago! I take pictures of landscapes, buildings and objects, macro's, animals, flowers, people with all their emotions and expressions. The world around us is still a very nice place to be. I'd love to share with you the things I see...

Alle werken van Jan Enthoven Fotografie


Waarom je kiest voor Inkijkje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Inkijkje

Koop de foto Inkijkje van Jan Enthoven Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 028 735
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.