Een Werk aan de Muur shop

Katendrecht in het maanlicht

- Werkcode: 938 154

Frans Blok over Katendrecht in het maanlicht

Een winterochtend op de kade van de Rijnhaven in Katendrecht, Rotterdam. Links de gerenoveerde Fenix 1-loods met een appartementen complex er bovenop. Rechts de haven en de brug, bijgenaamd de Hoerenloper. Op de achtergrond is onder andere de Euromast te zien. Dit alles bij het licht van de maan, van de dageraad en van de talloze stadslichten.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Katendrecht in het maanlicht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Katendrecht in het maanlicht

Koop de foto Katendrecht in het maanlicht van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 938 154
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.