Katochori en de baai van Vlicho / Lefkada eiland van Shot it fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 480492
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is de oostkust van het prachtige Griekse eiland Lefkada. Het dorp waar tegen aan gekeken wordt is Katochori. Het is een klein dorp wat op 2 km afstand ligt van de baai van Vlicho.

De kustlijn van Vlicho wordt bezet door talrijke kleine scheepswerven, jachten en boten die te huur zijn, boothellingen en verschillende bootgerelateerde faciliteiten. De plaats is populair bij mensen die komen leren zeilen of hun eigen boot meenemen. Vlakbij de boten zijn er taverna's met tafels aan zee, waar verse zeevruchten en lokale gerechten worden geserveerd.

We zijn onze wandeling helemaal rechts bij die baai van Vlicho gestart en omhoog gelopen. Eenmaal boven werden we getrakteerd op dit prachtige weidse uitzicht! In de verte ligt de gezellige grote badplaats Nidri.

Dit werk wordt aangeboden door Shot it fotografie

Shot it fotografie profielfotoWelkom in mijn online shop. Mijn naam is Natalie Bruns en ik specialiseer me vooral in reisfotografie en het maken van aquarel schilderijen ( de schilderijen zijn hier te bekijken: http://nataliebruns.werkaandemuur.nl ). Ik hou van de natuur en trek er graag lopend op uit. Hierdoor kom ik op plekken en hoogtes waar een ander misschien minder snel komt. Het zal geen verassing zijn dat dit veelal foto's oplevert met weidse uitzichten. Uitzichten die je het gevoel geven alleen te zijn op die plek en omringt door prachtige natuur. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

Alle werken