Kinderen Kunst: Samen appels plukken

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438935

10% voorjaarskorting
Nog 7 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer
******************************
Appels plukken is een fantastische manier om een warme dag door te brengen in de vrije natuur. Amy en haar schattige Beagle Buddy plukken samen appels. Ze zijn omringd door vlinders, en vele andere dingen die je gaat associëren met de perfecte dag. Deze twee onafscheidelijke beste vrienden nemen hun tijd om deze appels te plukken. Wat daarna gebeurt, is een gok, maar we kunnen er zeker van zijn dat de appels goed gebruikt zullen worden! Dit kunstwerk heeft weelderige, diepe kleuren die zeker een aantal van je dierbaarste herinneringen zullen voortbrengen. Beschikbaar als kunst aan de muur of in de vorm van interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken