Kinderen Kunst: We willen die snoepjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438927

10% voorjaarskorting
Nog 7 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Als het gaat om het hebben van een beste vriend en cohort in kattenkwaad, kan je niet veel beter dan een puppy. Buddy de beagle is de onvermoeibare metgezel van Amy. Tegenwoordig worden ze verteerd door de noodzaak om bij die snoepjes te komen. Ze staan duidelijk veel te hoog. Het lijkt ook onwaarschijnlijk dat een volwassene hen de hulp zal bieden die ze nodig hebben. Wat gedaan kan worden? Dit is een mooi kunstwerk dat deze twee laat zien in een moment van contemplatie. Waar kan een stoel worden gevonden?

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken