Klassiek - Retro vliegtuig dat vertrekt vanaf de zee met vrouw op steiger

van Jan Keteleer

Klassiek - Retro vliegtuig dat vertrekt vanaf de zee met vrouw op steiger van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443677
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Onder een schitterende, volle maan bereidt iemand zich voor om weg te vliegen. Er is een bitterzoete noir-kwaliteit aan dit spookachtige stuk dat niet kan worden ontkend. Dit is een perfect stuk voor diegenen die graag een vleugje mysterieus willen in hun beeldende kunst. Dit is ook een geweldig stuk voor iedereen die ervan droomt om over de wereld te reizen. Als je jezelf als een van die dingen beschouwt, of zelfs beide, is dit een prachtig stuk om over na te denken. Je zult het geweldig vinden dat een stuk als dit in een professionele setting kan werken. Het kan ook net zo goed werken in een persoonlijke setting.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken