Klassieke auto – Oldtimer Cadillac Deville Convertible

van Jan Keteleer

Klassieke auto – Oldtimer Cadillac Deville Convertible van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435899
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

Cadillac is een auto die mensen terugbrengt naar een eenvoudiger tijd. Deze Cadillac Deville is ook een cabriolet, die op zijn beurt doet denken aan de spanning en aantrekkingskracht van een lange roadtrip op een prachtige dag. Dit digitale schilderij kan een mooie aanvulling zijn op elke persoonlijke of professionele ruimte die je hebt

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken