Klassieke auto – Oldtimer Mercedes 300SL

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435914

10% voorjaarskorting
Nog 6 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wat betekent een mooie auto voor jou? Met name deze auto neemt u zeker mee naar enkele van uw meest opvallende herinneringen aan auto's en naar het zijn op de weg. Je hoeft niet eens een fan te zijn van deze auto om verbinding te maken met deze acrylverf op canvas, maar het is moeilijk je voor te stellen dat iemand zo'n auto niet waardeert. Je hebt het niet alleen over een van de meest ongelooflijke voertuigen die ooit op de weg is gezet, maar je hebt het ook over iets dat nauw verbonden is met onze persoonlijke en gedeelde geschiedenis. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als interieurproducten.

Over de auto: De Mercedes-Benz 300SL (W198) was de eerste versie van de SL-Klasse Grand Tourer en de snelste productieauto van zijn tijd. Geïntroduceerd in 1954 als een coupé met twee zitplaatsen met opvallende vleugeldeuren, werd het later aangeboden als een open roadster. Het direct door brandstof ingespoten productiemodel werd gebouwd door Daimler-Benz AG en was gebaseerd op de zeer succesvolle en toch iets minder krachtige carbureted rechtopstaande zescilindercircuit 61952, de W194. Meteen succesvol en tegenwoordig iconisch, stond de 300SL alleen met zijn kenmerkende deuren, de allereerste brandstofinspuiting voor productie en 's werelds snelste topsnelheid.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken