Klassieke auto – Oldtimer Pontiac Chieftain Convertible

van Jan Keteleer

Klassieke auto – Oldtimer Pontiac Chieftain Convertible van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435243
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze klassieker van Pontiac is een goed voorbeeld van wat mensen zich voorstelden toen ze dachten aan een naam als Pontiac. In de afgelopen generaties was Pontiac verantwoordelijk voor het maken van prachtige auto's zoals deze. Dit digitale schilderij is een mooie hommage aan een opmerkelijke auto. Het kan goed werken in vrijwel elke ruimte.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken