Klassieke auto –Hudson Hornet oldtimer

van Jan Keteleer

Klassieke auto –Hudson Hornet oldtimer van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435921

Profiteer tijdelijk van 10% Black Weekend korting op de gehele collectie!
Nog 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

De iconische Hudson Hornet is meer dan een klassieker. Het is een legendarisch voertuig dat teruggaat naar een glorie tijdperk van de Amerikaanse auto. De auto kreeg een nieuwe interesse toen het een van de aanbevolen personages was in de geanimeerde Pixar-film Cars (en werd geuit door een andere Amerikaanse legende met de naam Paul Newman). Dit is een meeslepende scène waarin een onbeweeglijk object stevig tegen de elementen staat. Sommigen noemen het zelfs inspirerend. Verkrijgbaar als wall art, t-shirts of interieurproducten, dit is een ideaal stuk voor degenen die de grootheden waarderen.

Over de auto: De Hudson Hornet is een auto die werd geproduceerd door de Hudson Motor Car Company in Detroit, Michigan, tussen 1951 en 1954 en vervolgens door American Motors Corporation (AMC) in Kenosha, Wisconsin, en onder het merk Hudson werd verkocht tussen 1955 en 1957.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken