Klassieke auto –Old-timer Cadillac

van Jan Keteleer

Klassieke auto –Old-timer Cadillac van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 435955

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 gratis verzending!

Omschrijving

Klassieke auto – Oldtimer Collectie
© designed by Jan Keteleer

De Cadillac convertible wordt beschouwd als een van de meest iconische, luxueuze, historisch belangrijke auto's ter wereld. Dit is een auto die doet denken aan rock-'n-roll, lange autoritten, drive-in-films, Route 66 en andere geweldige, duurzame symbolen van onze cultuur. Dit is een auto die mensen in het heden nog steeds aanspreekt, en het is echt niet moeilijk om te zien waarom dat het geval is. Dit is een auto die nog steeds ieders aandacht grijpt. Dit prachtige stuk neemt je mee terug op de meest opwindende manier mogelijk. Beschikbaar als producten voor t-shirts, kunst aan de muur of binnenhuisinrichting.

Over de auto: de Serie 62 was een serie auto's geproduceerd door Cadillac van 1940 tot 1964 (toen werd het de Cadillac Calais genoemd en ging tot 1976 onder die badge verder).
Oorspronkelijk ontworpen om de instapmodel Series 65 te vervangen, werd het de Series 6200 in 1959, en dat bleef zo tot het vijf jaar later Calais werd.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken