Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend

- Werkcode: 477 958

Jan Keteleer over Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend

Collectie van klimaatverandering
© ontworpen door Jan Keteleer

Neushoorn vluchtend

Zo provocerend als het emotioneel verwoestend is, toont dit fijne kunstwerk van Jan Keteleer ons inderdaad een krachtige figuur. We zien de plaats van een neushoorn op de vlucht, hoewel we niet specifiek kunnen zeggen waar vandaan. Wanneer je dit beeld echter combineert met dat van de smeltende, snel desintegrerende zon, wordt het ons duidelijk waar we naar kijken.

Dit is een buitengewoon commentaar op wat er kan gebeuren als we niet de ambitie hebben onze planeet serieus te nemen. Dit is een afbeelding die u niet gemakkelijk kunt schudden. Het werkt in vrijwel elke denkbare ruimte.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend

Koop dit digital art werk Klimaatverandering - Neushoorn vluchtend van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 477 958
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden