Een Werk aan de Muur shop

Koninklijk Paleis Amsterdam

- Werkcode: 935 453

Fotografie Ronald over Koninklijk Paleis Amsterdam

Het Koninklijk Paleis Amsterdam (bekend als het Paleis op de Dam en soms nog als het Stadhuis op de Dam) is een paleis op de Dam in de binnenstad van Amsterdam. Het paleis is in gebruik door het Koninklijk Huis als ontvangstpaleis en wordt gebruikt voor tentoonstellingen.

Het werd tussen 1648 en 1665 gebouwd als stadhuis, naar ontwerp van architect Jacob van Campen, en ingewijd op 29 juli 1655. Het bouwwerk wordt gezien als Nederlands belangrijkste historische en culturele monument van de Gouden Eeuw.
Fotografie Ronald profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Ronald

I have a penchant for architecture, landscape and people. For me, a photo is more than printing in the right place at the right time. A good photo tells a story, conveys atmosphere and emotion.

Whether it's a landscape, a business property or a portrait. A photo should always have something special. I want to take a fantastic picture of every subject.

Alle werken van Fotografie Ronald


Waarom je kiest voor Koninklijk Paleis Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Koninklijk Paleis Amsterdam

Koop de foto Koninklijk Paleis Amsterdam van Fotografie Ronald op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 935 453
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.