Landgoed Zonnestraal Hilversum

- Werkcode: 705 044

Jan van Dasler over Landgoed Zonnestraal Hilversum

Voormalig sanatorium "Zonnestraal" in de bossen bij Hilversum. Zonnestraal was in de jaren 20 en 30 een tuberculose sanatorium. Ontworpen door de beroemde architect Jan Duiker, die ook het prachtige "Theater Gooiland" ontwierp. Jarenlang is het in verval geweest, maar in 2004 is er een prachtige restauratie aan het hoofdgebouw gedaan. Momenteel is het enige gebouw dat gerestaureerd moet worden het Dresselhuys Paviljoen. Zonnestraal is ingediend op de UNESCO Werelderfgoedlijst maar staat nog steeds op de voorlopige lijst. Groot detail in de kozijnen van het gebouw is het “Duiker Blue". Een lichte kleur blauw die je ook terugziet bij Theater Gooiland en andere beroemde gebouwen ontworpen door Jan Duiker.
Jan van Dasler profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van Dasler

Ik ben Jan en reis zo'n 200 dagen per jaar de wereld over. Tijdens mijn reizen heb ik altijd mijn camera bij me en probeer zoveel mogelijk bijzondere plekken vast te leggen. Ik fotografeer het liefst straatleven, portretten en skylines. Maar ook wildlife vind ik bijzonder uitdagend. Ook heb ik een deel van mijn straat en portret foto's op instagram en mijn website staan dus breng gerust een bezoekje!

Alle werken van Jan van Dasler


Waarom je kiest voor Landgoed Zonnestraal Hilversum op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Landgoed Zonnestraal Hilversum

Koop de foto Landgoed Zonnestraal Hilversum van Jan van Dasler op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 705 044
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden