Landschap – Boot op een meer met ganzen die over vliegen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 437816
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Landschap Collectie
© designed by Jan Keteleer

Stel je voor dat je wordt getransporteerd naar een perfect stil meer met een prachtige pier die uitkijkt over een van 's werelds mooiste natuurlijke wonderen. Boot op een meer met over vliegende ganzen is een prachtig schilderij dat het meest vredige gevoel beschrijft dat je zou kunnen ervaren. Met de angstaanjagende schaduwen in combinatie met het perfecte contrast van een lichte achtergrond, brengt het de foto echt tot leven. De vlekken en schaduwen maken het ideale mistige scherm met de schoonheid van een volle maan die het hele schilderij verlicht. Er is ook een briljante incorporatie van het wilde leven om prachtige natuurlijke elementen in het spel te brengen.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken