Lente bij Breda Spanjaardsgat

van JPWFoto

Lente bij Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 205730
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een eerste overtuigend zonnig en warm weekend bij Breda Spanjaardsgat. Het leven op het water komt ook weer op gang, terwijl in de verte de bladeren aan de bomen weer volume beginnen te krijgen.
Door de panoramische opname heb ik een brede blik op Spanjaardsgat kunnen creëren van dit zonnige tafereel. En natuurlijk komen daardoor alle bekende elementen van Breda goed tot hun recht: van de Grote Kerk in de verte tot Spinola op de voorgrond. En van de Hoge Brug uiterst rechts, tot de torens van het KMA aan de linkerkant.
Een mooie aanwinst als decoratie op een ruime wand. Omdat de foto is opgebouwd uit meerdere afzonderlijke foto's, krijgt ook een print op groot formaat enorme detaillering. specifieke wensen? Laat het me even weten!

Een prachtige en herkenbare blik op Breda. Bekroond tot de Beste Binnenstad van Nederland 2017.

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken

Klantfoto's: Lente bij Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Klantfoto: Lente bij Breda Spanjaardsgat van JPWFoto, als behang