Markthal and friends

van Frans Blok

Markthal and friends van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 792382
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209 gratis verzending!

Omschrijving

De Markthal, het iconische gebouw in het centrum van Rotterdam, ontworpen door architectenbureau MVRDV en in 2014 geopend door koningin Maxima. Een hal vol marktkramen omgeven door een boog van woningen bekleed met een kleurrijk kunstwerk. In de directe omgeving van de Markthal staan een aantal andere iconische gebouwen waarvan het potlood, de kubuswoningen en de apenrots, alle drie ontworpen door Piet Blom, hier prominent in beeld zijn.

Dit werk is gebaseerd op een foto, die door het toepassen van filters, texturen en andere effecten is bewerkt tot een impressionistisch digitaal schilderij.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken