Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 17 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Matera

- Werkcode: 1 046 504

Henk Langerak over Matera

Op de rand van een ravijn in het diepe zuiden van Italië ligt een van de oudste steden ter wereld, Matera. In de prehistorie namen de eerste bewoners hier al hun intrek door kloven in de bergen uit te hakken tot diepe grotten. Het leven in de grotten was zwaar. Tot halverwege de vorige eeuw woonden grote, Italiaanse gezinnen met hun vee in donkere ruimtes, zonder daglicht, stromend water of hygiëne. Toen premier De Gasperi in 1950 deze regio bezocht noemde hij Matera 'een nationale schande’. Kort daarna werd overgegaan tot volledige evacuatie. Matera veranderde in een spookstad. Pas in de jaren 80 van de vorige eeuw werd besloten om de huizen op te knappen en bewoonbaar te maken. En sindsdien zijn de Sassi een toeristische attractie.
Henk Langerak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Henk Langerak

Als ik ergens kom denk ik meteen in foto's. Wat is hier boeiend; hoe kan ik dit het beste in beeld brengen? Fotografie is een passie, die niet overgaat als ik geen camera bij me heb. Ik heb een brede smaak. Landschappen, vergezichten, macro, dieren, mensen. Alles boeit me en dat is in mijn foto's te zien. Ik heb gepubliceerd in kranten en tijdschriften. En mijn foto's zijn op veel exposities te zien geweest, zowel in solo-exposities als in groepsexposities. Ik ben lid van fotoclub Alphoto in Alphen aan den Rijn en lid van de FotoBond. Wat op deze site te zien is, is slechts een heel klein deel van mijn omvangrijke oeuvre. Bekijk daarom ook mijn weblog en mijn websites.

Alle werken van Henk Langerak


Waarom kiest voor Matera als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Matera

Koop de foto Matera van Henk Langerak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 046 504

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
290,-261,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.