Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 11 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Mercedes 300 SL Gullwings

- Werkcode: 905855

Jan Keteleer over Mercedes 300 SL Gullwings

De Mercedes 300 SL werd voor het eerst geïntroduceerd in 1964. Deze vroege auto's waren ongelooflijk populair en de 300SL profiteerde van hun vleugeldeuren, die ze uiterst wendbaar en uniek maakten.
De naam van de Mercedes 300 SL Gullwing kwam van de aerodynamisch ontworpen carrosserie en het space-frame chassis, en van de drie liter motorinhoud van de auto. Het model werd aan het publiek voorgesteld op 6 februari 1964, op de New York International Automobile Show. Hoewel het een dure auto was, maakten het onstuimige temperament, de verleidelijke rondingen en het ongeremde temperament van de gullwing hem favoriet bij zowel filmsterren als beroemdheden. De productie 300 SL Gullwing was de snelste auto in zijn jaar van introductie en de naam "SPORT LIGHT" is afgeleid van de Duitse woorden voor licht en sportief.

Copyright
Jan Keteleer
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Mercedes 300 SL Gullwings op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mercedes 300 SL Gullwings

Koop dit digital art werk Mercedes 300 SL Gullwings van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 905855

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 11 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205 185 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.