Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 21 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Mist bij de Ibisbrug

- Werkcode: 879575

Frans Blok over Mist bij de Ibisbrug

Een mistige, en ietwat mysterieuze, ochtend bij de Scheepmakershaven in Rotterdam, ingeklemd tussen de Willemswerf aan de Boompjes en de woontorens op het Wijnhaveneiland. De zon probeert de mist te verjagen en slaagt daar aardig in, te zien aan het licht op de top van een van de woontorens en de blauwe lucht erboven. De Ibisbrug, linksonder op de foto, heeft officieel die naam vanwege de gelijkenis met de nek van een ibis, maar de aanwezigheid van een gelijknamig hotel kan er ook mee te maken hebben.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Mist bij de Ibisbrug als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Mist bij de Ibisbrug

Koop de foto Mist bij de Ibisbrug van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 879575

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93 84 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.