Mist bij de Ibisbrug

van Frans Blok

Mist bij de Ibisbrug van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 879575
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een mistige, en ietwat mysterieuze, ochtend bij de Scheepmakershaven in Rotterdam, ingeklemd tussen de Willemswerf aan de Boompjes en de woontorens op het Wijnhaveneiland. De zon probeert de mist te verjagen en slaagt daar aardig in, te zien aan het licht op de top van een van de woontorens en de blauwe lucht erboven. De Ibisbrug, linksonder op de foto, heeft officieel die naam vanwege de gelijkenis met de nek van een ibis, maar de aanwezigheid van een gelijknamig hotel kan er ook mee te maken hebben.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken