Mistig bos

Werkcode: 309 009 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto "Mistig bos": Een betoverende foto van een bos gehuld in een mysterieuze mist. Genomen op een koude vroege ochtend in het Bergsche bos, brengt deze foto de serene en mystieke sfeer van de natuurlijke omgeving prachtig tot leven.

Het dichte woud is gehuld in een sluier van mist, waardoor de bomen en de omringende natuur een zachte en dromerige uitstraling krijgen. De mist creëert een gevoel van afstand en mysterie, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om verder te verkennen en te ontdekken wat er verborgen ligt achter de waas.

De sloten die door het bos slingeren voegen een vleugje rust en sereniteit toe aan het beeld. Hun kalme oppervlak weerspiegelt het diffuse licht van de mist, waardoor een betoverend spiegelend effect ontstaat.

De foto straalt een gevoel van vrede en stilte uit, waardoor de kijker wordt ondergedompeld in de rustgevende schoonheid van de natuur. Het is alsof de tijd stilstaat in dit mistige bos, waar men even kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kan overgeven aan de rust en harmonie van de natuur.

"Mistig bos" is een perfecte toevoeging aan elk interieur waar een vleugje natuurlijke schoonheid en sereniteit wordt gewaardeerd. De zachte kleuren en de sfeer van de foto zorgen voor een gevoel van rust en ontspanning, waardoor men zich kan verbinden met de natuurlijke wereld en even kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Chantal
    Nederland
    3.5 / 5

    Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
    De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
    Bertina
    Nederland
    5 / 5

    heel blij
    grote keuze bij Werk aan de muur . Wilde iets voor op het toilet en ben leuk geslaagd met een subtiel kunstwerk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    M
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit en service
    Een prachtig werk besteld voor de verjaardag van mijn man. Het werk is speciaal op tijd gemaakt en ingelijst zodat ik het op tijd had voor zijn verjaardag! Echte service op maat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Maddy
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
    Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Wilco Van de Graaf
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    anoniem
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Diana van Helden
    Nederland
    5 / 5

    Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Rita
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk, efficiënt, enthousiast, prachtig product. Kortom gewoon een goed bedrijf. Ik word er blij van

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Mark
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal goed!
    Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Naomi
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Mistig bos van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden