Noorderlicht, Aurora Borealis, IJsland

- Werkcode: 880 173

Eddy Westdijk over Noorderlicht, Aurora Borealis, IJsland

Het poollicht is vaak te zien als een lichte gloed, als bewegende bogen, als stralenbundels of als gordijnen van licht. En soms staat boven de noordelijke horizon een boog waaruit lichtstralen als zoeklichten omhoog schieten. Heel zelden vertoont het een vlammend karakter, waarbij een merkwaardige en relatief vlugge pulserende beweging te zien is die vergelijkbaar is met het dansen van kaarsvlammen. En juist dat heb ik mogen meemaken gedurende ongeveer 15 minuten.
Eddy Westdijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eddy Westdijk

Ik ben Eddy Westdijk, een enthousiast fotograaf uit Ermelo. Een selectie van mijn foto's vind je hier. Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen in de albums. Wil je meer van mijn werk zien? Of zoek je een specifieke foto? Bezoek dan eens mijn website. Via mijn website kan je mij ook een berichtje sturen!

Alle werken van Eddy Westdijk


Waarom je kiest voor Noorderlicht, Aurora Borealis, IJsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noorderlicht, Aurora Borealis, IJsland

Koop dit digital art werk Noorderlicht, Aurora Borealis, IJsland van Eddy Westdijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 880 173
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden